Haal het maximale uit je betaalde campagnes

Er wordt samen met je campagnebureau slimmer nagedacht over het gedrag van de bezoeker nadat deze op een advertentie heeft geklikt.

  • Wil je meer halen uit je huidige social, google of andere campagnes?
  • Meer omzet uit je betaalde campagnes?
  • In samenwerking met je SEA of social bureau

Wij bekijken gratis met je wat de mogelijkheden zijn en nodigen je graag uit voor een brainstormsessie.

 

023 - 7852 514

 

Wil je een gratis campagne checkup?

 

Hoe werkt het?

Hogere conversies halen

We gaan je online campagne onder de loep nemen. Wie zijn je klanten en wat is hun customer journey? Zodra dat duidelijk is, zorgen we er voor dat de juiste content op het juiste moment bij de juiste personen terechtkomt. Wij bekijken voor welk deel van het koop- of beslissingsproces de campagne bedoeld is en zorgen dat alles daarna in lijn is met de fase van de campagne.

Marketing automation

Met een aantal duidelijke stappen werken we naar een geoptimaliseerde campagne. Hierbij maken we gebruik van marketing automation. Zo vangen we bezoekers op die niet op het primaire conversie doel reageren.

023 7852 514

Ik heb advertenties op Google of Facebook maar zie niet precies wat jullie voor me kunnen betekenen.

Leg het me eens rustig uit

Ik heb al iemand voor mijn SEA of social campagnes. Kan dat?

Ja dat kan. Dat is zelfs ook de bedoeling. Zij zorgen voor traffic. Met ons systeem zorgen wij dat deze bezoekers nog meer converteren. Wij werken met je bezoeker vanaf het moment dat ze op de landingspagina komen. Dit zou niet werken zonder je SEA of social bureau!

 

Ik heb al een webdesigner die mijn landingspagina’s maakt. Hoe gaat dat?

Het liefst koppelen we de landingspagina’s direct aan je website. Dan is het dus extra handig als de webbouwer hier in kan meewerken. Wel is het van belang dat je website genoeg mogelijkheden heeft om met ons systeem te werken. Is dit niet zo? Niks aan de hand. Je hoeft niet meteen een nieuwe website.

Nu meer uit mijn campagnes halen

023 - 7852 514

© 2017 Thordar Webarchitecten