Hands on ervaring

  • Meer dan 15 jaar e-commerce kennis
  • Bij eigen shops én A-merken

Conversie

  • Meer omzet uit bestaande klanten
  • A/B testen

Campagnes

  • SEO, affiliates en e-mail
  • Automation: slimme campagnes

Hands on ervaring

Door onze hands-on e-commerce ervaring, bij o.a. Bol.com en De Telegraaf én een aantal eigen succesvolle webshops, weten we wat er komt kijken bij het runnen van een webshop.

We kennen alles wat je tegenkomt uit de praktijk: van operatie tot marketing, maar vooral natuurlijk de conversie. Hoe zorg je dat je klanten komen, kopen en trouwe klanten blijven?

Conversie & A/B testen

Een webshop heb je niet voor de mooi: je moet natuurlijk wel verkopen. De klant moet in elke stap van het aankoopproces begeleid en verleid worden. En daar zetten we de beste onlinepersuasion technieken voor in: kleine aansporingen die je klant bevestiging geven in de keuze.

Maar omdat elke website uniek is, is kennis uit de boekjes niet genoeg. Je komt er maar op één manier achter wat werkt en wat niet: door te testen. Met behulp van A/B testen bepalen we wat jouw klant beweegt.

Meer over A/B testen

Campagnes

Bezoekers komen niet vanzelf naar je webshop, je moet ze via online marketing kanalen binnen zien te halen.

We kennen het hele scala binnen de online marketing: SEO, SEA, affiliate marketing, display, RTB en e-mail, samen gaan we uitzoeken wat voor jou de ideale mix is om bezoekers binnen te halen.

Vervolgens zetten wij de bijbehorende campagnes met je op, of werken we samen met gespecialiseerde partners.

Hier wil ik meer over weten

023 - 7852 514

© 2017 Thordar Webarchitecten