Een succesvolle website, wat is dat nu eigenlijk?

  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Duidelijk voor je bezoeker
  • Geoptimaliseerd voor elke conversie
  • Maakt je Google of Facebook campagnes tot een nog groter succes
  • Niet de vertragende factor in je marketing campagnes
  • Een website die met je mee kan groeien!
Ja ik wil meer uit mijn website halen

Wil je vrijblijvend kijken of onze aanpak bij jullie past?

023 - 7852514
Hoger scoren in Google

Zorg voor conversie

Bij een goede website draait het om de architectuur en de inhoud. Niet om de techniek. Wij bouwen niet alleen maar wij helpen de website ook echt tot een succes te maken.

Vertel me hier meer over >>

Online ondersteuning

Content is de key tot succes

Belangrijk is om te weten wat je bezoeker verwacht. Zorg dat je de juiste content op het juiste moment aan de juiste personen laten zien. Hoe? Daar helpen wij je bij!

023-7852 514
Meer leads

Van bezoeker naar klant

Door je bezoeker op de juiste manier te triggeren zal deze sneller een lead en zelfs klant worden. Ook van je betaalde campagnes. Met ons duidelijke stappenplan ondersteunen we je hier in.

Vertel me hier meer over >>

Zakelijke website met als doel: beter gevonden worden & meer klanten

Content en usability, misschien heb je wel eens van deze termen gehoord. Het is uiteindelijk waar het allemaal om draait. De content (teksten, beeld, video, animaties, etc.) moet op zo’n manier gebracht worden, dat je bezoeker snapt wat je bedoelt, én dat jij duidelijk maakt dat je de probleemstelling van je bezoeker snapt. Dan heb je het over gebruikersvriendelijkheid!

Dat geldt voor elk onderdeel van je online presentatie: je (betaalde) campagnes, je website en je landingspagina’s. Met een geïntegreerde aanpak haal je meerwaarde en kun je bezoekers verleiden tot een conversie. Het begint met een goede analyse van je klant en zijn klantreis, en daar volgt een logisch plan uit waarop verder gebouwd wordt. Dat kan in één keer, of in kleine stappen tijdens continue natuurlijke groei. Zo kom je tot een succesvolle website!

Ik wil graag sparren

De juiste content

Goede content gaat uit van de problemen en vragen van je bezoeker. Die is niet geïnteresseerd in al het moois dat jij te bieden hebt. Het draait niet om jouw super product of dienst maar om de vraag: welk probleem los je voor mij op? Dát is wat je bezoekers willen weten. Ze zijn bij jou om daar achter te komen.

Lees meer: Doe meer met content

 

Als jij ze de juiste informatie geeft, wek je vertrouwen. Dan geef je het gevoel ze te kunnen helpen. Dit helpt jou weer om de bezoeker tot échte lead te converteren en uiteindelijk ook tot tevreden klant. En daar gaat het uiteindelijk natuurlijk gewoon om. Want je website is een middel, niet een doel op zich!

Vaak kun je al beginnen met de tools die al aanwezig zijn . Wil je ook weten of dit bij jou kan?

Ja, ik wil dit weten
Logo Bootzeil 2016
blue-groep-logo
logo (2)
logo-small

023 - 7852 514

© 2017 Thordar Webarchitecten