Home » Kennisbank » SEO tips » Verplaats Yoast naar de onderkant

Verplaats Yoast naar de onderkant

Yoast naar de onderkant van de pagina in Wordpress achterkant

Als het goed is maak je gebruik van de Yoast plugin (Ja, wij gebruiken af en toe ook plugins) voor je SEO. Het is je vast opgevallen dat de meta box midden in je pagina admin komt te staan. Wil je deze liever gewoon onder aan de pagina hebben staan? Plaats deze code in je functions.php:

// Yoast to bottom
function thordar_yoastbottom() {
 return 'low';
add_filter( 'wpseo_metabox_prio', 'thordar_yoastbottom');